top of page

MATTA FAIR 2023

MF23_SPA.jpg
MF23_URUTAN.jpg

TERMA & SYARAT PEMBELIAN PAKEJ URUTAN MATTA FAIR 2023 (SEPT)

 1. Pembelian semasa MATTA FAIR 2023 (Sept) Hanya SAH pada Pakej Urutan & Spa yang dinyatakan di dalam e-voucher. Setiap pembelian hanya sah untuk 1 ORANG dan 1 Sesi Sahaja.

 2. Setiap pembayaran deposit semasa MATTA FAIR adalah “Non-Refundable” dan TIDAK BOLEH ditukar ganti semula dengan wang tunai.

 3. Menggabungkan pakej MATTA FAIR dan promosi yang lain adalah TIDAK DIBENARKAN.

 4. Pakej MATTA FAIR ini hanya dijual di MATTA FAIR 1-3 September 2023 Sahaja di MITEC Kuala Lumpur. Pakej MATTA FAIR TIDAK ditawarkan secara atas talian, sosial media, Whatsapp, Instagram dan TikTok.

 5. Tarikh jualan promosi MATTA FAIR adalah 1-3 September 2023. Dan Tarikh penggunaan e-voucher pakej urutan bermula 1 September 2023 sehingga 31 Ogos 2024.

 6. Sekiranya Tarikh tempahan sudah dimuktamadkan, dan telah dimasukkan ke dalam sistem tempahan Rumah Hutan, Pelanggan TIDAK DIBENARKAN membatalkan atau menukar Tarikh tempahan.

 7. Tempahan yang sudah muktamad, TETAPI pelanggan TIDAK HADIR, tempahan juga dikira BATAL dan TIADA PEMULANGAN SEMULA, ATAU PERTUKARAN TARIKH DIBENARKAN.

 8. Tempahan pakej Urutan spa hendaklah dilakukan selewat-lewatnya 7 HARI SEBELUM Tarikh tempahan. Salinan resit atau e-voucher hendaklah dicetak atau ditunjukkan kepada kaunter pendaftaran untuk pengesahan. Pihak pengurusan berhak untuk TIDAK MEMBENARKAN tetamu untuk mendaftar sekiranya gagal menunjukkan e-voucher atau resit pembelian.

 9. Tempahan tertakluk kepada kekosongan.

 10. Pihak Bonda Valley dan Rumah Hutan Terapi Alam TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kehilangan atau kerosakan e-voucher anda.

 11. Pelanggan dikehendaki mematuhi masa tempahan yang dibuat. Pihak terapis TIDAK akan mengganti masa dan kekal tamat seperti waktu yang ditempah.

bottom of page